DOCUMENTAŢIE

Bine ai venit pe platforma SLNK!
Va recomand ca inainte de a va crea un cont pe SLNK sa cititi cu atentie aceasta documentatie si sa vedeti daca vi se potriveste aceasta solutie.
Scurtare URL public
Aceasta optiune se afla la sectiunea Adauga > URL public
URL-ul public are forma https://slnk.ro/f/?u=sufix, unde sufix este un cod generat de sistem de lungime cuprinsa intre 3 si 15 caractere. Scurtarea unui URL de tip public este un mod simplu si rapid de a scurta un URL. Aceste URL-uri publice pot fi accesate de oricine le poate vizualiza.
EXEMPLU:
URL vechi:
https://www.emag.ro/telefon-mobil-samsung-galaxy-note-10-plus-dual-sim-256gb-12gb-ram-4g-aura-black-sm-n975fzkdrom/pd/D8XRJ5BBM/ este echivalent cu
URL nou:
https://slnk.ro/f/?u=dnX1YJ4T
Scurtare URL privat
Aceasta optiune se afla la sectiune Adauga > URL privat
URL-ul privat are forma https://slnk.ro/p/?u=sufix, unde ca si in cazul URL-urilor publice, sufix este un cod generat automat de sistem cu lungimea cuprinsa intre 3 si 15 caractere. Diferenta dintre URL-urilor private si cele publice este ca cele private nu pot fi accesate de oricine, ci doar cei ce primesc parola de la tine. Parola URL-ului privat este setata la completarea formularului si introdusa in casuta Parola URL nou. Ca o metoda de precautie, ti se va cere sa repeti parola pentru a evita eventualele greseli la scrierea ei. La aceesarea acestui tip de URL, se va deschide o pagina in care se va cere parola, astfel, nimeni nu poate vedea unde redirecteaza URL-ul tau scurt.
EXEMPLU:
URL vechi:
https://www.mioritichost.com/clients/clientarea.php este echivalent cu
URL nou privat:
https://slnk.ro/p/?u=fWq8
Scurtare URL personalizat
Aceasta optiune se afla la sectiune Adauga > URL personalizat
URL-ul personalizat are forma https://slnk.ro/v/?u=index, unde index este un sir de caractere definit de utilizator introdus in casuta Index din formular.
URL paste
Aceasta optiune se afla in sectiune Adauga > URL paste. Prin intermediul acestui serviciu poti trimite scripturi, sau orice alt text oricui si oriunde, tot ce trebuie sa faci este sa lipesti textul in campul Text si sa il trimiti. La apasarea butonului Trimite ti se va genera un URL unic de forma https://slnk.ro/paste/?paste=sufix. Oricine are acest URL, poate vizualiza textul lipit de tine. Pentru a vizualiza un exemplu, poti accesa URL-ul: https://slnk.ro/paste/?paste=VjqQExMCiN.
Rapoarte
In sectiunea Rapoarte poti vizualiza tabelele cu URL-urile inregistrate de tine, tot aici in tabele, in coloana Actiune, ai o serie de optiuni ce le poti aplica fiecarui link in parte, si anume;
*Respinge accesarea - la status-ul URL-ului va aparea respins, astfel, nu va putea fi accesat.
*Permite accesarea - la status-ul URL-ului va aparea permis si va putea fi accesat din nou.
*Sterge - URL-ul va fi sters definitiv din tabel si nu va mai exista in baza de date SLNK.